Snack Lækkeri. Arbejdstid; 15 min. Ovntid: 30-40 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kastanjer, ristede
¾-1 kg kastanjer
groft salt
Tilbehør: smør
Ovnfast fad
*
Sådan laves Kastanjer, ristede
1. Sæt ovnen på 200 °C.
2. Skær et kryds i den spidse ende af hver kastanje med en
skarp kniv eller brug en kastanjetang.
Så »eksploderer« kastanjerne ikke under ristningen.
3. Læg et lag groft salt i bunden af et ovnfast fad og stil
kastanjerne heri med den spidse ende opad.
4. Rist kastanjerne i ovnen 30-40 min.
De er færdige, når skallen gaber og kastanjen føles blød.
5. Server kastanjerne varme direkte fra fadet og server smør
og salt til.
Tips: Smørret kan røres blødt og smages til med
cognac.
Kastanjerne afskalles med en lille kniv eller med fingrene,
den brune lådne hinde skal også fjernes.
Se til, at kastanjerne er blanke, buttede og »fulde«, når de
købes.
Har du ikke salt nok i huset, kan krøllet alufolie bruges i
bradepande eller fad.
Se alle de bedste opskrifter med Kastanjer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------