Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk
giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Kylling
i cream-sherry
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter. plus
stegetid
# Ingredienser
500 g kyllingefileter
250 g champignoner
4 spsk olie
1½ dl cream-sherry
1½ dl fløde
1½ spsk citronsaft
salt og peber
persille til pynt
* Tilberedning
1. Kyllingefileterne skæres i små terninger.
Champignonerne gøres i stand, børstes rene og skæres i
kvarte.
2. Kyllingefileterne steges i varm olie under omrøring i ca
5 minutter.
3. Champignonerne tilsættes og steges med i ca 2 minutter.
4. Sherryen og fløden tilsættes.
Lad det koge op og derpå koge i ca 1 minut, til det er kogt
igennem.
5. Persillen skylles, rystes tør og hakkes fint.
Retten smages til med citronsaft, salt og peber.
Der drysses persille over, og retten serveres med brød.
Pr. portion ca 400 kcal/1680 kj. 33 g protein, 24 g fedt, 3
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------