Forret Frokost Natmad. Arbejdstid: 45 min. Bagetid i alt: ca 40 min. Middelsvær at lave. Mellem pris.
6 personer.
# Ingredienser
til Quiche med roquefort
1 portion Quiche-dej
Fyld:
roquefort
4 æg
1½ dl fløde eller mælk
1½ dl cremefraiche
hvid peber
Tærteform:
*
Sådan laves Quiche med roquefort
1. Sæt ovnen på 200 °C.
Lav en portion Quiche-dej og forbag
bunden.
Fyld:
2. Riv den kolde roquefort groft.
Pisk æg, fløde (mælk), cremefraiche og peber sammen, salt er
overflødigt, det klarer osten.
3. Fordel den revne roquefort i den forbagte bund og hæld
æggeblandingen over.
4. Bag quichen ca 30 min. på ovnens midterrille, til den er
gylden og fast.
Quichen hæver lidt under bagningen og falder på plads, når
den tages ud af ovnen.
Server nybagt, men ikke for varm.
Tips: Anden blåskimmelost, fx danablu, kan erstatte
roquefort.
Server tomatsalat eller grøn salat til.
Se alle de bedste opskrifter med Quiche
INFO: Quiche er i fransk madlavning en ovnbagt ret af æg og
mælk eller fløde i en dejskorpe. Dejskallen kan bages, før de andre
ingredienser tilsættes. De kan være røget fisk, kogt hakket kød, grønsager
eller ost, der ofte kommes i æggemassen, inden den bages. Quiche er ikke dækket
af dej, men en åben tærte.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------