Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Ristede brødkrummer med bacon og
blodpølse
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid
til hvile og stegning
# Ingredienser
500 g daggammelt hvidt brød
175 g fed, røget skinke
175 g blodpølse
6 spsk olie
3 fed hvidløg
salt og peber
* Tilberedning
1. Det ca 2 dage gamle hvide brød skæres i små terninger
eller skiver.
Derpå smuldres det fint.
Det kommes i en skål og blødes ud i koldt vand.
Pak det ind i et fugtigt viskestykke og lad det hvile natten
over.
2. Næste dag skæres skinken i små terninger.
Blodpølsen skæres også i små terninger.
På en stor pande varmes olien op.
Hvidløgsfeddene skrælles og steges hele i den.
Så tages de op og stilles til side.
Skinketerningerne steges sprøde og brune i stegefedtet.
Blodpølsen tilsættes og steger med i ca 3 minutter.
Skinke og blodpølse tages op og stilles til side.
3. Brødkrummerne steges i den meget varme olie i ca 15
minutter, mens der røres hele tiden, til de er gyldne og sprøde.
Skinketerninger, blodpølseterninger og hvidløg kommes på
panden igen, og det hele steger videre i 3 minutter og serveres.
Pr. portion ca 665 kcal/2793 kj. 25 g protein. 36 g fedt, 61
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------