En nem forret, som er krydret og lækker med sauce, kød og brød i små elegante pakker.
Tid: ca 25 min. 8 stk.
# Ingredienser
2 dl mayonnaise
1 spsk finthakket kapers
2 spsk finthakket syltet
agurk
1 spsk finthakket persille
½ tsk kørvel
½ tsk estragon
2-3 ansjosfileter
1 bid ræddike (2-3 spsk
reven)
8 skiver roastbeef (200 g)
4 skiver groft brød
1 bakke karse
* Fremgangsmåde
1. Bland mayonnaise med
finthakket kapers, agurk, persille, kørvel, estragon og mosede ansjosfileter.
2. Skræl ræddiken og
riv den så der bliver 2-3 spsk.
3. Bland den revne ræddike
i saucen.
4. Læg roastbeefskiverne
på et skærebræt.
Smør et tykt lag af fyldet
på. Rul sammen.
5. Skær brødet i aflange
stykker der passer i størrelse til rullerne.
Drys lidt karse på brødet.
Læg roastbeefrullerne på.
6. Server roastbeefrullerne
som en lækker forret.
Tips: Lav gerne flerdobbelte portioner til brug på
en festbuffet eller ved en reception. Vil du forenkle arbejdet, kan du bruge færdig
remoulade.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------