Er hurtige at bage,
for både dej og udrulning klares mens ovnen varmer op. Server gerne kringlerne til
en drink eller et glas øl. Så er den nemt kringlet
Tid: 15 min, heraf
7-8 min i ovnen. Kringlerne er fryseegnede. Holdbarhed ca 4 mdr. Antal:20 stk.
# Ingredienser
100 g smør eller
margarine
2½ dl hvedemel
½ dl reven
parmesanost
2 spsk vand
½ tsk paprika
1 spsk groft salt
1 spsk hele kommenfrø
* Fremgangsmåde
1. Hak fedtstof,
hvedemel, parmesanost, vand og paprika sammen til en dej, i hånden eller med
maskine.
2. Del dejen i 20
stykker.
3. Rul dej stykkerne
til ca 20 cm lange pølser.
Form disse til
kringler eller hvad du kan, fx bogstaver.
4. Vend kringlerne
forsigtigt i en blanding af groft salt og kommen.
5. Læg kringlerne på
en bageplade med bagepapir.
6. Bag dem i ovnen
ved 200 °C i 7-8 minutter.
Server gerne
kringlerne til en drink eller et glas øl.
Tips: Hvis du vil have en mere fremtrædende
ostesmag,
kan saltet udelades og kringlerne vendes kun i kommen.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter
Se alle de bedste opskrifter med Snacks/sødt
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------