Sæsonen for stenbiderrogn er ganske kort, så nyd den særlige
delikatesse, når den er der.
Sæsonen for stenbiderrogn slutter i april, men måske kan du
lige nå en enkel, mættende og velsmagende sandwich.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
min.
# Ingredienser til Sandwich med stenbiderrogn:
50 g flødeost naturel
3-4 spsk fintsnittet dild
salt og friskkværnet peber
2 sandwichboller
100-150 g stenbiderrogn
1 skalotteløg
½ agurk
4-6 grønne salatblade
*
Sådan laver du Sandwich med stenbiderrogn:
Rør flødeost med dild, og krydr med salt og peber.
Flæk sandwichbollerne, og smør dem med flødeosteblandingen.
Bland stenbiderrogn med finthakket skalotteløg, og smag til
med salt og peber.
Fyld bollerne med salatblade, agurk i skiver eller stave og
stenbiderrogn.
Nyd straks.
Se flere dejlige sandwich
her
Kilde: Hjemmets bedste MAD