Her har vi lavet lækre tarteletter med fyld af kylling og
svampe. Du kan bruge champignon, kantareller, bøgehatte eller en blanding af
svampe.
4 personer
# Ingredienser til Tarteletter med kylling og svampe:
200 g champignon i kvarte
200 g østershatte i tynde strimler
40 g smør
4 skalotteløg finthakket
2 fed hvidløg finthakket
400 g kogt kyllingekød i tern eller små stykker
1 spsk hvedemel
3 dl piskefløde
2 spsk hakket purløg
salt og peber
8 tarteletter
*
Sådan laver du Tarteletter med kylling og svampe:
Svits champignons og østershatte i smørret på en pande og
tilsæt skalotteløg og hvidløg.
Rør kyllingekødet i og drys mel over.
Tilsæt fløden og kog det ind til en cremet konsistens.
Tilsæt purløg lige inden servering.
Smag til med salt og peber og fordel fyldet i de lune
tarteletter.
Se
Tarteletter,
hjemmebagte 1
Tarteletter,
hjemmebagte 2