Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Tortilla med asparges
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 25 minutter
# Ingredienser
300 g hvide asparges
8 grønne asparges til pynt
1 løg
75 g chorizo
3 kartofler af en sort, der ikke koger ud
1 dl olie fx olie
2 spsk smør
6 æg
salt og peber
* Tilberedning
1. De hvide asparges skylles og skrælles.
Så koges de i letsaltet vand i ca 5 minutter, til de er
næsten møre, men alligevel lidt faste at bide i.
Lad dem dryppe af og skær de hvide asparges i 5 cm lange
stykker.
De grønne asparges skylles og lægges til side.
2. Løget skrælles og skæres i 8 dele.
Chorizoen flås og skæres i små terninger.
Kartoflerne skrælles, skylles og høvles i tynde skiver.
3. Halvdelen af olien varmes op sammen med 1 spsk smør.
Kartofler og løg steges møre i det ad et par portioner. De
må ikke blive brune.
Tag dem op og lad dem dryppe af.
Pisk æggene sammen og bland dem med kartofler, løg og
chorizo.
De hvide asparges vendes i, og der krydres med salt og
peber.
4. Lidt olie varmes op med 1 spsk smør.
Lad kartoffel-æggeblandingen størkne i det i 10 minutter.
Tortillaen vendes ved hjælp af et låg.
Pynt tortillaen med de grønne asparges og lad den stege
videre i ca 5 minutter.
Pr. portion ca 485 kcal/2037 kj. 21 g protein, 33 g fedt, 26
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------