Læg en portion dressing på bladselleristilkene og top med blåskimmelost.
En meget flot anretning til en forret, en buffet, natmad eller blot til 1
person
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 mellemstor bladselleri
Til fyldet:
50 g roquefort eller anden blåskimmelost
35 g smør
2 spsk cremefraiche
1 cl tør sherry
salt og friskkværnet peber
½ tsk grønne peberkorn
½ løg
2 kviste persille
* Tilberedning
Rør blåskimmelosten, smør og cremefraiche til en glat masse.
Rør sherry i og krydr med salt og peber.
Mos de grønne peberkorn let med en gaffel.
Hak løg og persille fint.
Bland peberkorn, løg og persille i fyldet.
Fordel det i bladselleristænglerne.
Se også:
Bladselleri
med skinkefyld
Bladselleri
med flødeostefyld
Bladselleri
med leverpølsefyld
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.