Det er fascinerende, at noget så enkelt som pølse indbagt i
dej kan gøre lykke. Her får du den bedste opskrift på lækre indbagte pølser -
Prøv den her - de er rigtig gode til madpakken.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
30 min. Bagetid: 20 min. Fryseegnet
# Ingredienser:
4 plader frossen butterdej
Fyld:
4 wienerpølser (bayerske
pølser)
1 løg
100 g champignon
1 skive skinke
25 g smør el. margarine
salt, peber
2-3 spsk hakket persille
Til pensling:
1 æg
* Tilberedning:
1. Lad butterdejspladerne
optø ca. 20 min, mens fyldet bliver lavet.
2. Smelt fedtstoffet
og lad det hakkede løg, skivede champignon og
skinketerninger snurre
heri.
Tilsæt salt, peber og hakket persille og lad det svale.
3. Rul butterdejspladerne
ud og skær dem i firkanter, der kan dække en pølse.
Fordel champignon-fyldet
og 1 pølse på hvert dejstykke.
Saml dejen om fyldet
og pensl med æg.
4. Bag dejpakkerne 20
min ved 225 °C.
Giv grøn salat til.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.