Hvis du har travlt, men alligevel vil byde på noget godt. Så er et varmt stykke mad et godt bud. En færdiggrillet, krydret kylling passer fint sammen med pære og ost. Denne kombination gør disse
små lækkerbidder helt specielle.
Tid: ca 25 min, heraf
ca 10 min gratinering. 4 pers.
# Ingredienser
½ færdiggrillet kylling
4 skiver lyst fuldkornsbrød
½ spsk plantemargarine
2 pærer
1½ dl reven ost, fx cheddar
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at udbene
den færdiggrillede kylling.
2. Skær bryst- og lårkød
i skrå skiver.
3. Smør brødskiverne
med lidt plantemargarine og rist dem på en stegepande.
4. Fordel kyllingekødet
over brødskiverne.
5. Skræl pærerne og fjern
kernehusene. Skær dem i tynde skiver på langs.
6. Læg pæreskiverne over
det skivede kyllingekød på brødskiverne.
7. Drys den revne ost
over.
8. Gratiner ved 225 °C
ca 10 min eller til osten er smeltet og gylden.
9. Server med grøn salat,
mango chutney og tomater.
Tips: Retten kan udmærket tilberedes på rester af stegt
eller kogt kylling. De friske pærer kan erstattes med pærer på dåse.
Se alle de bedste
opskrifter med Kylling
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------