Med fyld af kylling,
ost og andre lækre ingredienser, bliver disse pitabrød en fuldendt servering
til den sene natmad efter en god fest.
Tilberedning 15 min.
4 portioner
# Ingredienser
150 g grillet
kylling
2½ dl mager
mayonnaise
¾ dl skummetmælk
¼ tsk sort peber
40 g romainesalat
100 g fetaost
1 gulerod
50 g syltet agurk
1 dl rosiner
4 pitabrød
* Tilberedning
1. Bland mayonnaise,
mælk og peber i en skål.
2. Skær
kyllingekødet i tern, skyl salaten og riv den i mindre stykker.
Smuldr osten.
Skrab og riv
guleroden, skær agurken i skiver og skyl rosinerne.
Bland det hele i
mayonnaisen. Bland det godt.
3. Lun pitabrødene,
skær ½ cm af toppen og åbn brødene forsigtigt.
Fordel
kyllingefyldet i de 4 brød og læg dem på tallerkener.
Server straks.
VARIATION
Prøv at erstatte
romainesalaten med coleslaw og fetaosten med Danbo ost.
Prøv at grille
pitabrødene: Varm grillen.
Lav fyldet som
anvist og fyld pitabrødene.
Pak hvert pitabrød i
folie og luk dem godt til.
Læg pakkerne på
grillristen og grill til brødene er gennemvarme, ca. 5 min.
Fjern folien og
server straks.
Tips:
Pitabrød passer
fint, når det skal gå hurtigt.
De er også gode at
putte i madpakken til jobbet eller skolen,
for fyldet løber
ikke ud.
Syltet agurk smager
godt i de fleste sandwiches.
Der er mange
forskellige typer at vælge imellem.
Vores almindelige
lageagurk og cornichoner er to eksempler.
• De fleste pitabrød
er magre - der findes endda brød som er helt uden fedt.
• Det er en god ide
at spare lidt på saltet.
Pr. portion: Energi:
Kcal 367 = kj 1541
Kulhydrat 55 g
Protein 21 g Fedt 7 g (17%) Fibre 2 g
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter og med Forretter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.