Disse sprøde og
lækre pakker med overraskende fyld passer som middagsret eller på en buffet.
Men helt nybagte
skal de være! Retten er nem og god
Tid: 35-40 min,
heraf 15-20 min i ovnen. 9 stk.
# Ingredienser
1 pk
butterdejsplader
1 porre
150 g røget skinke
1 spsk smør eller
margarine
50 g parmesanost
1½ dl yoghurt
naturel
¼ tsk sort peber
1 tsk paprika
PENSLING:
1 æg
* Fremgangsmåde
1. Optø butterdejen
noget.
Læg pladerne ovenpå hinanden og rul ud til en firkantet plade, 36x36 cm.
2. Skyl porren og
skær den i fine strimler. Striml skinken.
3. Steg skinke og
porre nogle minutter i fedtstof på en pande.
Tilsæt ost, yoghurt naturel og krydderier.
Lad fyldet svale
noget af.
4. Skær firkanter
(12x12 cm) ud af dejen.
5. Læg en stor
skefuld :fyld midt på hver firkant.
6. Pensl hjørnerne
og fold dem op mod midten til fine pakker.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
7. Pensl pakkerne
med det sammenpiskede æg.
8. Bag dem ved 225
°C i 15-20 minutter.
9. Server de sprøde
pakker lune med en blandet grøn salat.
Tips: Den røgede skinke kan evt. erstattes med
samme mængde fintstrimlet hamburgerryg.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------