Disse små stykker appetitvækkende lækkerbidder er perfekte at servere som natmad. Friske champignoner og bayonneskinke deles om pladsen på brødskiverne. Du kan også skære brødene i større stykker, end vi har gjort her, og servere dem som et let aftenmåltid med kaffe eller te til.
Tid: ca 30 min, heraf
5 min i ovnen. ca 12 stk.
# Ingredienser
150 g fransk leverpostej
2 spsk fløde
2 spsk chilisauce
2 skiver flute skåret
på langs
100 g friske champignon
½ spsk smør eller margarine
100 g bayonneskinke
75 g reven ost
PYNT: persille og radiser
* Fremgangsmåde
1. Rør leverpostejen
med fløde og chilisauce. Fordel det over brødene.
2. Rens champignonerne.
Skær dem i skiver og steg dem i fedtstoffet.
3. Skær skinken i fine
strimler.
Fordel skinke og champignoner over brødet. Drys med ost.
Så langt kan brødene
forberedes. Stil dem koldt til de skal bruges.
4. Gratiner brødene højt
oppe i en 250 °C varm ovn til osten er smeltet og smukt gylden.
5. Skær hvert brød i
6 stykker. Pynt med persille og radiser.
6. Server brødene straks.
Tips: I stedet for champignon
kan du bruge andre friske svampe eller
svampe fra dåse, fx Shitake eller Karljohan.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------