De walisiske ostebrød er meget lækre, og de er samtidig
hurtige og nemme at lave. Her serveres de som en lille snack, men prøv dem også
som natmad, evt. med lidt salat.
Forberedelsestid 15 min. Tilberedning 4 min. Portionen giver
16 stk.
# Ingredienser
60 g gruyere, revet
60 g cheddar, revet
1 tsk dijonsennep
1 knivspids cayennepeber
salt og peber
1 æg, sammenpisket
1 spsk øl
4 skiver toastbrød
15 g smør, blødt
friskhakket persille, til pynt
* Tilberedning
1. Opvarm ovnens grill.
Bland de to typer revet ost og tilsæt sennep og
cayennepeber.
Krydres også med salt og peber.
Rør osten sammen med sammenpisket æg og øl. Stil blandingen
til side.
2. Skær skorperne af brødskiverne.
Grill skiverne på begge sider.
Smør de endnu varme brødskiver med smør og fordel
osteblandingen på skiverne.
Brødet skal være helt dækket med osteblanding.
3. Stil skiverne under ovnens grill i 3-4 min, til osten er
smeltet og boblende.
Tag skiverne ud af ovnen og skær dem i firkanter.
Drys firkanterne med hakket persille og server dem varme.
Se alle de bedste opskrifter på Tapas/små retter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.