Færdige supper på
dåse kan sagtens bruges til at sætte ekstra smag på en farsret. Resultatet
bliver en fyldig og mættende middagsret.
Tid: 45 min, heraf
30 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
1 ds.
champignonsuppe (300 g)
1 æg
1 dl rasp
1 lille finthakket
løg
1 spsk kartoffelmel
1 tsk salt
½ tsk hvid peber
1 tsk engelsk sauce
500 g hakket oksekød
4 portioner kartoffelmos
1½ dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Bland den
ufortyndede suppe med de øvrige ingredienser -
undtagen
kartoffelmos og reven ost, i en skål.
Rør det til en
smidig fars.
2. Læg farsen midt i
et letsmurt ovnfast fad.
Form den til en glat
stang således at der bliver plads til kartoffelmosen i begge sider.
3. Steg farsbrødet
midt i en 175 °C varm ovn 30 min.
4. Tilbered
kartoffelmosen af friske kartofler.
5. Tag fadet med
farsbrødet ud og sprøjt kartoffelmosen langs siderne.
Drys osten over.
6. Skru op til 250 °C
og lad fadet stå i ovnen til overfladen er smukt gylden.
7. Server med
broccoli.
Tips: Understreg champignon-smagen ved at komme 1
dl grofthakkede champignoner i farsen.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød eller Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------