"Renskav" er en nordsvensk specialitet, meget magert og let at tilberede. Her i landet
kan du bruge pastrami i stedet, du finder det i supermarkedets frysedisk. Men
køb den ægte vare med hjem, når du besøger Sverige.
Tid: 40 min. 4 pers.
# Ingredienser
2 porrer
1 spsk olie
250 g renskav (eller
pastrami)
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
½ tsk salt
2 dl vand
1 spsk tomatpuré
½-1 tsk sambal oelek
* Fremgangsmåde
1. Rens porrerne og
skær dem i skrå skiver.
Svits dem i olien i
en sauterpande.
2. Skær
"renskav" eller pastramien i snitter og kom det i panden.
Rør rundt så kødet
skiller fra hinanden.
3. Flæk
peberfrugterne og fjern kernerne.
Skær peberfrugterne
i strimler og kom dem i panden.
Drys med lidt salt - ikke for meget, hvis du bruger pastrami.
4. Tilsæt vandet
sammen med tomatpuré og sambal oelek.
Lad retten koge 5
min
5. Server med løse
ris eller kogte kartofler.
Tips: Sambal oelek er en meget krydret blanding af
chili, salt og vineddike.
Du kan erstatte den
med lidt chilipulver.
Se flere opskrifter med renskav og elgskav
Se alle de bedste opskrifter med Vildtkød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------