Her får du risotto i flere spændende udgaver. Fx Risotto med
romanescoblomkål, med ost, med aspargestoppe eller med pinjekerner og rucola
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 25 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 løg
1 spsk smør
250 g langkornet ris
6 spsk hvidvin
200 g hvide
champignon (finthakkede)
½ tsk timian
1 tsk rosmarin
¾ liter varm fond
3 spsk revet parmesan
3 spsk fløde (kan
udelades)
* Tilberedning
Pil og skær løget i
tynde skiver, og
svits det i smørret
i en stor gryde.
Tilsæt ris, og steg
i et par min.
Tilsæt vin, og lad
det simre for middel varme 10 min,
indtil vinen er
absorberet.
Tilsæt de
finthakkede champignon samt urterne.
Steg videre, og
tilsæt fonden gradvist.
Lad risene absorbere
fonden, inden der tilføres mere, og
rør hyppigt rundt.
Rør parmesan og
fløde i de færdigkogte ris.
Bland det godt, og
server risottoen varm.
Risotto med romanescoblomkål
Udskift champignon med 200 g romanescokål og
2 pressede fed hvidløg.
Udskift fløden med 3 spsk mascarpone.
Risotto med ost
Bland 4 spsk groyère, 3 spsk cremefraiche
samt lidt hakket purløg i retten
Risotto med aspargestoppe
Tilsæt 300 g blancherede grønne aspargestoppe
samt 1 spsk hakket persille.
Risotto med pinjekerner og rucola
Til sidst i tilberedningen tilsættes 2 gode håndfulde rucola
og 1 spsk pinjekerner.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------