En hurtig ret med et
lidt orientalsk præg. De fleste ingredienser kan du have liggende på lager i
spisekammeret. Retten hitter altid! Kan anbefales
Tid: 30-35 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400 g
skinkeschnitzel
150 g friske
champignoner eller 1 dåse (200 g)
75 g tørrede
abrikoser
1 løg
1-2 spsk smør eller
margarine
1 lille bouillonterning
½ tsk salt
½ tsk stødt ingefær
1-2 tsk kinesisk soya
3 dl vand
2 spsk hvedemel
1 dl piskefløde
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
strimler.
2. Skyl
champignonerne, skær dem i skiver.
Hvis du bruger dåse-champignon,
skal de dryppe af.
Skær abrikoserne i
strimler.
Pil løget og skær det i skiver.
3. Lad fedtstoffet
blive gyldent i en gryde.
Brun kødet sammen
med champignonerne.
4. Tilsæt abrikoser
og løg, derefter bouillonterning, salt, ingefær og soya.
Spæd med vand, lad
det koge under låg i 10 min.
5. Rør melet ud i
fløden.
Kom jævningen i
gryden under omrøring.
Lad retten koge
yderligere 5 min
6. Smag til med salt
og peber.
Server med løse ris og salat
Tips: I stedet for svinekød kan du bruge tern af
oksekød.
Kog kødet lidt
længere, afhængig af kødets kvalitet.
Hvis du ikke tåler
hvedemel, kan du jævne retten kun med fløde.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------