I denne opskrift
anvender vi ingefær, som passer så fint sammen med svinekød. Har du ikke frisk
ingefær, kan man bruge stødt ingefær. Det er også godt
Tid: 25 min + 30 min
til marinering. 4 pers.
# Ingredienser
4 skiver nakkefilet,
1 cm tykke
1 lille stykke frisk
ingefær
2 fed hvidløg
3 spsk akaciehonning
1 dl soya
¼ tsk groftmalet
sort peber
3 spsk olie
(vand)
* Fremgangsmåde
1. Læg kødskiverne i
et fad.
2. Skræl og hak
ingefæren fint, hvis du bruger en frisk.
Pil og hak
hvidløget.
3. Bland ingefær og
hvidløg med honning, soya og sort peber.
4. Hæld marinaden
over kødet.
Vend det så alle sider bliver dyppet i marinaden.
Lad kødet marinere
koldt 30 min
5. Tag kødet op og
lad det dryppe af. Gem marinaden.
6. Opvarm olien på
en pande.
Steg kødskiverne ved jævn varme 5 min på hver side.
Steg to skiver ad
gangen.
7. Læg alt kødet
tilbage på panden.
Hæld marinaden over
og lad det småkoge nogle minutter.
Spæd evt. med lidt
vand.
8. Server
koteletterne med kogte forårsløg eller småløg, samt ris, gerne jasminris.
Tips: I stedet for nakkefilet kan du bruge
svinekoteletter eller skinkeschnitzel i skiver.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------