Der er et indisk tilsnit over denne lette, men velsmagende
grillret. Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 6
# Ingredienser
1 kg lammekød uden ben (mørbrad eller kølle)
1,2 dl tikka pasta (se Bemærk)
1,2 dl yoghurt naturel
Yoghurtsauce:
1,6 dl yoghurt naturel
2 spsk hakket frisk koriander
2 tsk Tikka Masala
pasta
serveres med dampede ris
* Tilberedning
1. Afpuds kødet for overflødigt fedt og sener og skær det i
terninger på 2 cm.
Sæt fire stykker på hvert bambusspid, der har trukket i
vand, så de ikke antænder under tilberedningen.
Bland tikka pasta og yoghurt og øs eller pensl det i et
dækkende lag over kødet.
Lad det trække i 15 min.
2. Grill spiddene på hver side under en jævnt varm grill i 4
min.
3. Yoghurtsauce:
Hæld yoghurt, koriander og tikka pasta i en skål og rør det
godt sammen.
Server spiddene med yoghurtsauce og dampede ris.
Bemærk
Tikka pasta er et færdiglavet krydderi, der findes i
velassorterede supermarkeder mellem andre indiske specialiteter. Det kan holde
sig i køleskab i op til 2 måneder.
Mangochutney er et meget lækkert tilbehør til denne ret.
Prøv sammen med:
Forret: Spaghetti
med pestosauce
Dessert: Syltet
ingefærbudding
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.