Varier hverdagens
røgede medister med denne cremede og velsmagende løgsauce. Retter med
pølser hitter altid! Kan anbefales. Retten er nem og lækker
Tid: 25 min. 4 pers.
# Ingredienser
500 g røget medister
1 spsk olie
400 g løg
1-2 spsk olie
2 spsk hvedemel
2 dl bouillon (vand
+ terning)
2 dl cremefraiche
1-2 tsk sennep
½-1 tsk salt
¼ tsk peber
1 tsk gurkemeje
* Fremgangsmåde
1. Træk skindet af
pølsen og skær den i 2 cm tykke skiver.
Pensl skiverne med
olie.
2. Skræl løgene og
skær dem i strimler.
3. Varm olien på en
stegepande.
Læg løgene i og steg
dem nogle min uden at de tager farve.
4. Drys melet over.
Rør rundt og spæd med bouillon.
Rør cremefraichen i.
Lad løgsaucen simre 5 min.
5. Krydr løgsaucen
med sennep, salt, peber og gurkemeje.
6. Læg pølseskiverne
på en grillpande eller over gløder og grill dem på begge sider.
7. Server pølserne
med løgsaucen og kogte kartofler.
Tips:
Frokostpølser eller
wienerpølser kan grilles og serveres med samme sauce som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------