En herligt krydret
gryderet med en virkelig kraftig smag! Den serveres blot med brød til, for der
er kartofler i gryden. Retter med oksekød hitter altid! Kan anbefales
Tid: 1 time, heraf
30-40 min i ovnen. Retten er fryseegnet, uden persille. Holdbarhed 3 mdr. 4
pers.
# Ingredienser
8 kartofler
2 porrer
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
200 g oksekød i
meget tynde skiver
4 chorizo (argentinske pølser)
2-3 fed hvidløg
1 tsk paprika
⅓ tsk peber
2½ dl oksebouillon
1 bdt. finthakket
persille
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne
og skær dem i både.
2. Skær porrerne i 2
cm tykke skiver.
Skær peberfrugterne
i tern.
3. Skær kødet i
strimler og chorizoerne i skiver.
4. Læg kartofler, grønsager,
kød og chorizo lagvis i et ovnfast fad med låg.
5. Pres hvidløget
over. Drys med paprika og peber.
Tilsæt bouillonen .
6. Stil fadet på en
rist nederst i en 225 °C varm ovn i 30-40 min.
7. Drys med persille
og server retten med groft brød til.
Tips: I stedet for den stærke pølse kan du bruge
røget skinke.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------