Hop ikke i heksens gryde, men lav selv en lækker gryderet
med nakkekam, cocktailpølser, blomkål og asparges. Tryl for familien med din
heksegryde
til 4 personer
# Ingredienser
½ kg nakkekam
1 lille dåse
cocktailpølser
½ liter vand
1 tsk sellerisalt
1 tsk paprika
1 suppevisk
1 blomkålshoved
½ kg asparges
meljævning
fløde
dild
* Tilberedning
1. Nakkekammen
skæres i pæne skiver, der halveres.
Sættes over i vand
med krydderier samt suppevisken og koges ½ time.
2. Suppevisken
fjernes.
Rå blomkålsbuketter
og skrællede aspargesstykker tilsættes og
koges med yderligere
10-15 min.
3. Retten jævnes med
meljævning og fløde.
Pølserne klippes fra
hinanden og varmes igennem i retten.
4. Anrettes i et
fad, drysses med klippet dild og
serveres med små
kartofler til.
Tips:
Du kan udmærket
bruge dåseasparges til denne lækre ret.
Blot må du huske, at
dåseasparges først skal tilsættes sammen
med pølserne og at
suppen fra dåsen bør anvendes som en del
af kogevandet.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.