Verdens allerbedste opskrift på kold kartoffelsalat, der er
lavet med røget flæsk, pølseskiver, løg og forårsløg. Nem at lave og smager fantastisk
godt.
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 skive røget flæsk
1 wienerpølse
2 kogte kartofler
1 løg
2 forårsløg
2 spsk olie
1 fed hvidløg
½ tsk salt
¾ dl bouillon
1 knsp merian
1 knsp kommen
salt og friskkværnet peber
sukker
1 knsp cayennepeber
purløg
* Tilberedning
Opvarm olien på en pande.
Stød hvidløget i en morter med salt og svits det i det varme
fedtstof.
Skær det røgede flæsk i strimler og svits det.
Hak løget fint.
Gør forårsløgene i stand og skær dem i tynde ringe.
Svits løg og forårsløg på panden.
Skær wienerpølsen i skiver, kom dem på panden og rist dem.
Hæld bouillon ved og krydr med merian, kommen, salt, peber,
cayenne og sukker.
Skær kartoflerne i skiver og bland dem forsigtigt med de
øvrige ingredienser i en salatskål.
Drys rigeligt med fintklippet purløg.
En god dressing kan
evt serveres til.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.