Denne friske, røde
salat kan du lave i god tid og have parat i køleskabet. Derefter er det ingen
sag hurtigt at kunne servere den færdige krydrede lynret.
Tid: ca 15 min. 4
stk.
# Ingredienser
4 friske rødbeder
1 æble
1 lille stykke
peberrod (ca 1 spsk reven)
1 spsk
hvidvinseddike
1 tsk sukker
½ tsk salt og ¼ tsk
peber
2 dl cremefraiche
4 krydrede pølser
4 minibaguetter
* Fremgangsmåde
1. Skræl rødbeder,
æble og peberrod.
Riv rødbeder og æble
groft. Riv peberroden fint.
Brug gerne
foodprocessorens grove og fine riveplade.
2. Rør
hvidvinseddike, sukker, salt og peber sammen.
3. Rør
eddikemarinaden sammen med cremefraichen.
Rør rødbeder, æble
og peberrod i.
4. Steg pølserne på
en tør pande.
5. Skær et snit i
brødene. Læg en pølse i hvert brød og kom en god portion salat på hver.
6. Server med en
grøn salat, gerne med forskellige typer salat i.
Tips: Almindelige grillpølser kan bruges i stedet
for de meget krydrede.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------