Denne dejlige ret
består af kartoffelskiver i fad med røget medister med ost og tomat i
snittene på pølsen. En let opskrift på lækker ovnstegt røget medister - Prøv
den her!
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Stegetid: 45 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
500 g røget medisterpølse
8-10 kartofler
2 løg
ca. 1 dl bouillon
sennep
100 g ost
2-3 tomater
salt, peber
* Tilberedning:
1. Skræl kartoflerne,
skær dem i tynde skiver.
Læg dem i bunden af et
smurt, ovnfast fad sammen med de hakkede løg.
Krydr med salt og peber
og hæld bouillon ved.
2. Dæk med folie og sæt
kartoflerne i ovnen 20 min ved 250 °C.
3. Fjern skindet på pølsen
og skær den i tykke skiver knap igennem,
således at pølsen stadig
hænger sammen.
Smør lidt sennep mellem
skiverne og fordel ostestykker og tomatbåde.
4. Læg pølsen oven på
kartoflerne, dæmp varmen til 225 °C.
Sæt atter retten i ovnen
uden folie 25-30 min til kartoflerne er møre.
5. Server retten med
en skål grøn salat.
Se alle de bedste opskrifter med Medisterpølse
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.