Hvis man vil anrette
det lidt mere dekorativt, kan man sno spaghettien i fadet og servere
''fuglereden'' med fyld til hver enkelt.
Tid: ca 30 min,
heraf 10-15 min. til gratinering i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
250 g spaghetti
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1-2 spsk olie
1 fed hvidløg
200 g røget medister
1 tsk paprika
1 ds. hakkede
tomater (400 g)
1-2 dl reven ost med smag
* Fremgangsmåde
1. Kog spaghettien
efter pakkens anvisninger.
2. Pil og hak løget.
Skyl og udkern
peberfrugterne. Skær dem i tern.
3. Steg løg og
peberfrugter i olien nogle min.
Pres hvidløget i og
lad det stege med.
4. Flå pølsen og
skær den i tern.
Lad pølsen stege med nogle min.
5. Krydr med
paprika. Hæld tomater på og lad fyldet koge ca 5 min.
6. Lad spaghettien
dryppe af.
Del den i fire portioner og form hver del som en "fuglerede" i et let
smurt ovnfast fad.
7. Læg fyld i hver
"fuglerede". Drys med reven ost.
8. Gratiner ved 225
°C i 10-15 min.
9. Server retten med
en blandet salat.
Tips: En god og nem ret hvis man har en rest
spaghetti eller pasta.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------