Brug din Airfryer til at lave en nem tudse-i-hullet med
chipolatas. Dette er comfort food, når det er bedst - server med sauce og dine
yndlingsgrønsager ved siden af
Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 15 min. Personer: 2
# Ingredienser
3 tsk solsikke- eller olie
6 svinekødspølser fx chipolatas
70 g almindeligt hvedemel
1 æg
1 dl mælk
sauce og grønsager efter smag
* Tilberedning
Hæld 1 tsk af olien i hver af to individuelle tærtefade,
kom dem derefter i airfryer og opvarm til 200 °C.
Pensl chipolataerne med den resterende olie og fordel disse
forsigtigt mellem de varme forme.
Smag til med sort peber og kog i 3 min.
Pisk imens mel, æg, mælk og et godt nip salt sammen
i en kande til en jævn dej.
Fordel dejen mellem formene og kog i yderligere 8-10 min
indtil tudsen-i-hullet er pustet op og er blevet
mørkegylden.
Server med sauce og grønne grønsager efter smag.
INFO: Toad in
the hole eller tudse-i-hullet er en traditionel engelsk ret bestående af pølser
i Yorkshire-puddingdej, normalt serveret med løgsauce og grønsager. Historisk
set er retten også blevet tilberedt ved hjælp af andet kød, såsom rump steak og
lammenyre.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------