Denne fornemme suppe serveredes af en meget dygtig kok på en restaurant ved navn Bellevue - deraf
navnet. Det her er en virkelig lækker suppe at lave netop nu!
Tid: 25-30 min.
Suppen er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
2 liter champignon
(750 g)
2 spsk smør eller margarine
2-3 spsk hvedemel
1 liter bouillon
(vand + terning)
2 dl fløde
2 spsk sherry eller
portvin
salt og hvid peber
* Fremgangsmåde
1. Skyl og rens
champignonerne. Hak dem.
Det går let og
hurtigt i foodprocessoren.
De skal være
nogenlunde som grofthakkede nødder.
2. Steg
champignonerne i fedtstoffet i en gryde der er stor nok til at rumme hele
portionen.
Drys melet over. Rør rundt og spæd med bouillon.
Lad suppen koge ca
10 minutter.
3. Tilsæt fløden.
Smag til med sherry eller portvin, og evt. salt og hvid peber.
4. Server suppen
rygende hed med et godt brød til.
Tips: Suppen kan også laves på blandede svampe,
eller på frosne eller konserverede
svampe. Beregn da ca 200 g svampe til 4 portioner.
Se alle de bedste opskrifter med Svampe
Se alle de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------