Byd gerne på en
krydret kyllingeret som giver energi og smag, men meget lidt fedtstof. Her
er en virkelig lækker ret, der er god netop nu! Ret nemt og lækkert
Tid: 40-45 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr.
4 pers.
# Ingredienser
700 g kyllingebryst,
fx frossent
3 dl vand
1 dl hvidvin
2
hønsebouillonterninger
1 tsk estragon
½ dl hakket persille
1 fed finthakket
hvidløg
3 spsk hvedemel
½ lille agurk
* Fremgangsmåde
1. Optø
kyllingestykkerne.
2. Bland vand,
hvidvin, hønsebouillonterninger, estragon, persille og hvidløg i en gryde.
Bring det hele i
kog.
3. Læg
kyllingestykkerne i.
Lad det simre ved
svag varme under låg 20-25 min.
Stik i kødet. Det
skal føles mørt og kødsaften skal være lys.
4. Tag
kyllingestykkerne op. Si bouillonen.
Pisk melet ud med
lidt vand og jævn bouillonen.
Lad saucen koge 3-5 min. Smag den til.
5. Hæld saucen over
kyllingen.
Skær agurken i tern og drys dem over.
6. Server
kyllingestykkerne med saucen, løse ris og grønne ærter.
Tips: Kyllingestykkerne kan lægges i portionsforme
sammen med saucen og fryses ned.
Nemt at servere hvis man får uventede gæster.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------