Kyllingebryst er en
meget fin basisråvare. De er nemme at tø op og er oftest helt benfri. Her
serverer vi dem med en cremet blanding af hvidvin og friske druer.
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
4 stk.
kyllingebryst, friske eller frosne
2 spsk smør eller
margarine
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
1 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
(vand + terning)
2 spsk hvedemel
1 dl fløde
300 g grønne druer
* Fremgangsmåde
1. Optø de 4 stykker
kyllingebryst, hvis de er frosne.
Brun dem på alle
sider i fedtstoffet.
Drys med salt og hvid peber.
2. Læg dem i en sauterpande.
Hæld hvidvin og bouillon på. Lad det simre under låg 10 min.
3. Pisk melet ud i
fløden. Flæk druerne og fjern stenene.
4. Rør fløden i
gryden og tilsæt druerne.
Lad retten simre
yderligere 5 min.
5. Server med løse
ris og grønne bønner eller broccoli.
Tips: I stedet for kyllingebryst kan du bruge en
hel kylling,
som du parterer i
6-8 dele.
Kogetiden bliver da
noget længere.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller andet
Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------