Her får du dessert i flere spændende udgaver. Fx
Rabarber-hindbær med smuldrelåg, Rabarber og røde frugter,
Rabarber-hindbær-tiramisu eller Grøn og rød trifli - få opskrifter her - det er godt!
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 30 min. 4 personer.
# Ingredienser
2 stilke rabarber
2 æbler
1 stjerneanis
4 kardemommekapsler
2 spsk smør
100 g sukker
4 ladyfingers
4 spsk sherry
2 spsk hindbærgelé
6 spsk vaniljesauce
6 spsk flødeskum
(light)
Pynt:
Pistacienødder i
skiver
mynteblade og friske
hindbær
* Tilberedning
Skær rabarberne i
stykker.
Skræl æblerne, og
fjern kernehusene.
Kom rabarber, æbler,
stjerneanis, kardemommekapsler,
smør og sukker på en
pande.
Lad det simre sagte,
til rabarber og æbler er blevet til en puré.
Tag krydderierne op,
og køl af.
Skær hver ladyfinger
i 8 tynde skiver med samme
diameter som
servetingsskålene.
Læg et stykke
ladyfinger i, og hæld sherry over.
Lad det trække 10
min.
Læg rabarber og æble
i lag skiftevis med ladyfingers, gelé,
vaniljesauce og
flødeskum i 4 glas eller skåle.
Drys med
pistacienødder i skiver.
Pynt med mynte og
friske hindbær. Servér.
Rabarber-hindbær med smuldrelåg
Læg geléen i glassene. Herefter kompot og vaniljesauce.
Dæk med en blanding af 50 g smør, 50 g mandelmel og
2 spsk muscovadosukker.
Rabarber og røde frugter
Udskift æblet med 200 g jordbær, tilsæt rabarberne
til sidst i kogningen.
Brug 2 spsk hindbær i stedet for gelé.
Rabarber-hindbær-tiramisu
Læg 4 ladyfingers i blød i en coulis af røde frugter.
Udskift vaniljesauce og flødeskum med 6 spsk fromage frais.
Grøn og rød trifli
Fordel kompotten i glassene.
Tilsæt 4 knuste makroner, og udskift vaniljesauce med
1 lille bæger yoghurt blandet med flødeskum og gelé.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------