Under den sprøde skorpe gemmer sig blød camembert og varme stykker af mangofrugt. Hertil serveres en sød mangopuré. Server den som natmad med en sprød kiks til eller som dessert.
Det smager saftsuseme godt.
Tid: 20-25 min. 4 pers.
# Ingredienser
300 g camembert ost
2 mangofrugter
PANERING:
2-3 spsk hvedemel
1 æggehvide
1 dl rasp
FRITERING:
ca 500 g palmin
eller olie
* Fremgangsmåde
1. Skær osten i
trekanter. Skræl mangofrugterne.
2. Skær
mangofrugterne i tern.
Tryk 1-2 stykker ind
i hvert stykke ost.
Mix resten af
frugten til puré.
3. Vend
ostestykkerne i hvede mel.
Dyp dem derefter i
let sammenpisket æggehvide og vend dem til slut i rasp.
4. Opvarm palmin
eller olie i en gryde til 175-180 °C.
Kontroller
temperaturen ved hjælp af et stykke hvidt brød.
Efter 1 min i olien
skal stykket være gyldent.
5. Friter ostestykkerne
et par stykker ad gangen til de er gyldne.
Lad dem løbe af på
et stykke køkkenrulle.
6. Server den
friterede camembert straks sammen med mangopuréen.
Tips: I stedet for mango kan du trykke et stykke
valnød ind i hvert stykke ost. Så kan du servere brombærsyltetøj til.
Se alle de bedste opskrifter med Mango
Se alle de bedste opskrifter med Ost
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------