Her får du isdessert i flere spændende udgaver. Fx mango med
appelsin, med lime, med abrikos, med ingefær eller mangosorbet med yoghurt. Det
er bare godt
Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 5 min. 4 personer
# Ingredienser
50 g rørsukker
500 g mango
2 dl appelsinsaft
* Tilberedning
Smelt sukkeret i ½ dl vand i en gryde for lav varme.
Bring det i kog, tag gryden fra varmen, og køl siruppen af.
Skyl, skræl og udsten mangoerne.
Kør dem jævne og ensartede med appelsinsaft i en blender
eller foodprocessor. Tilsæt den afkølede sirup.
Køl af 1 time i køleskab.
Kør blandingen i en ismaskine ifølge brugsanvisningen.
Mango-limesorbet
Opvarm 2½ dl vand og 250 g sukker. Køl af.
Hæld det i 600 g mangohakket i blender eller foodprocessor.
Tilsæt 4 tsk lime og 1½ dl appelsinsaft samt 1 stiftpisket
æggehvide.
Køl af og frys. Pynt med limeskal.
Mango-abrikossorbet med citrus
Kør 1 mango og 10 abrikoser i en foodprocessor.
Tilsæt 125 g sukker, 2 spsk appelsinsaft, 2 spsk citronsaft,
½ tsk vaniljeekstrakt og 2 stiftpiskede æggehvider.
Frys det.
Mango-ingefærsorbet
Kør 2 udskårne mangoer med 2 tsk friskrevet ingefær og
2 spsk sukker i en foodprocessor.
Tilsæt 1 stiftpisket æggehvide. Frys det.
Mangosorbet med yoghurt
Kør 3 udskårne mangoer med 100 g sukker, saft af 1 lime og
1 bæger yoghurt naturel i foodprocessor. Frys det.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Mango
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------