Her får du isdessert i flere spændende udgaver. Fx
mascarpone-is med vanilje, rom-valnødde-is, marsala-is, kastanje-is og yoghurt-is
med blandede bær.
Forberedelse: 20 min.
4 personer.
# Ingredienser
2 stænger vanilje
300 g mascarpone
80 g flormelis
1 spsk vaniljesukker
1½ dl piskefløde
150 g kirsebær
8 makroner
* Tilberedning
Flæk vaniljestængerne i 2 på langs.
Skrab kornene ud i rnascarponen.
Pisk mascarponen til mousse, og tilsæt flormelis lidt ad
gangen.
Pisk fløden til toppe. Bland den i mascarponen.
Kør blandingen i en ismaskine ifølge brugsanvisningen.
Fordel isen i portionsforme, og sæt dem i fryseren, til de
skal serveres.
Servering: Hold formene under koldt vand et øjeblik, og
vend isen ud på desserttallerkener.
Pynt med friske kirsebær, og server med makroner.
Rom-valnødde-is
Pisk 3 æggeblommer med 4 spsk sukker.
Tilsæt 250 g mascarpone, 1 tsk vaniljesukker og 3 spsk mørk
rom.
Tilsæt stiftpiskede æggehvider og 150 g knuste valnødder,
karamelristet med 1 spsk sukker.
Marsala-is
Udskift rom med sød marsala og valnødderne med mandler.
Udelad æggehvider og tilsæt 1½ dl flødeskum.
Kastanje-is
Tilsæt stykker af kandiserede kastanjer, og
tilsæt 250 g vanilje-kastanjemos til mascarponen.
Yoghurt-is med blandede bær
Kør 75 g hindbær, ,100 g blandede bær, 50 g sukker og
400 g pisket yoghurt i en foodprocessor.
Sæt det i fryseren.
Servér med en puré af blandede bær og hindbær.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Brød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------