Her er en god og nem
måde at tilberede en hel svinemørbrad på. Porre, tomater og timian gør retten
særdeles velsmagende.
Tid: 40-45 min,
heraf 20-25 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g svinemørbrad
1 spsk smør eller
margarine
1 porre
1 ds. hele tomater
(400 g)
2-3 tomater
½ bdt. timian eller
1 tsk tørret
1 tsk salt
¼ tsk peber
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at
afpudse mørbraden.
Fjern hinder og
fedt.
2. Opvarm
fedtstoffet på en pande og brun kødet på alle sider.
3. Skyl porren og
skær den i strimler. Fordel dem i et ovnfast fad.
Hæld dåse-tomaterne
over.
Forstærk tomatsmagen
med både, af friske tomater, som du blander i.
Drys med timian.
4. Læg kødet ned
mellem grønsagerne. Drys med salt og peber.
5. Sæt fadet i en 200
°C varm ovn i 20-25 min
6. Tag kødet op og
skær det i skrå skiver. Læg det tilbage i fadet.
Server gerne retten
med pasta.
Tips: Retten kan også laves i mikroovnen. Brun
kødet som ovenfor.
Læg det derefter på
grønsagerne i et egnet fad.
Dæk det til og tilbered ved 750W i 15 min
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------