På en restaurant i
Philadelphia serveredes denne ret. Og flot så den ud med salaten på toppen.
Her er opskriften på denne lækre enchiladas. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 1 time, heraf
10 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
1 kylling (1 kg)
1 liter vand
2 tsk salt
8 sorte peberkorn
2 kviste persille
1 løg
1 pk. flødeost
2 dl salsa (1 glas a
340 g)
1 tsk kommen
½ dl hakket persille
1 pk. tortillas (8
stk)
2-3 dl reven ost med
stærk smag
PYNT:
3 tomater
1 salathoved
* Fremgangsmåde
1. Optø kyllingen
hvis den er frossen. Skær den i fire dele.
2. Bring vandet i
kog med saltet. Læg kyllingestykkerne i.
Bring i kog igen. Skum evt.
3. Tilsæt peberkorn,
persille og pillet løg i både.
Kog kyllingen 35 min. Lad den køle af.
4. Fjern skind og
ben. Skær kyllingekødet i tern.
5. Rør flødeosten med
salsa, kommen og persille.
Rør kyllingekødet i.
6. Læg rigeligt med
kyllingefyld i en stribe midt på tortillaerne.
Rul dem sammen og
læg dem tæt i et ovnfast fad.
7. Drys med reven
ost og gratiner i en 225 °C varm ovn i 10 min.
8. Skyl tomaterne og
hak dem groft.
Skyl salaten og skær
den i strimler. Bland salat og tomat.
9. Fordel salaten
over retten og server straks.
Tips: Hvis du vil forenkle tilberedningen, kan en
færdiggrillet kylling anvendes.
Fjern skind og ben
og skær kødet i tern.
Gå i øvrigt frem som
anvist ovenfor.
INFO: En enchilada er en majs tortilla rullet rundt om en
påfyldning og dækket med en salt sauce. Oprindeligt fra mexicansk køkken kan
enchiladas fyldes med forskellige ingredienser, herunder kød, ost, bønner,
kartofler, grønsager eller kombinationer
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------