Enkel tilberedning
med kylling og sauce i et ovnfast fad. En rigtig ønskeret, som faktisk passer
sig selv det meste af tiden. Ret nemt og lækkert
Tid: 45-50 min,
heraf 35-40 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 kg kyllingestykker
(bryst eller lår)
1 tsk salt
¼ tsk peber
1-2 spsk
friskpresset citronsaft
2 dl fløde 13%
2 spsk lys fransk
sennep
1 spsk kartoffelmel
reven skal af ½
citron
2 dl reven ost med
stærk smag
* Fremgangsmåde
1. Optø
kyllingestykkerne hvis du bruger frosne.
2. Læg stykkerne i
et letsmurt, ovnfast fad.
3. Drys med salt og
peber og dryp med friskpresset citronsaft.
4. Bland fløde, lys
fransk sennep, kartoffelmel, citronskal og reven ost.
5. Hæld blandingen
over kyllingen i fadet.
6. Stil kyllingen i
ovnen ved 200 °C i 35-40 min.
7. Server med kogte
kartofler og en blandet Grøn Salat.
Tips: 1 spsk hakket estragon kan blandes i saucen,
hvis du vil variere smagen.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------