Med en lækker terrine i køleskabet har du altid pålæg i huset. Her byder vi på en fyldig tunterrine med svampe og oliven. Den er krydret med hakket dild.
Tid: ca 45 min,
heraf 30 min i ovnen. 6 pers.
# Ingredienser
3 æg
3 dl cremefraiche
3 skiver skorpefrit
hvidt brød
1 ds. tun i vand (185 g)
200 g champignoner
10 sorte oliven
2 spsk hakket dild
¼ tsk sort peber
* Fremgangsmåde
1. Pisk æg og cremefraiche
sammen i et ovnfast fad.
Smuldr brødet ned i
æggemassen og lad det stå ca 10 min.
2. Lad tunfisken
dryppe af. Hak fisk og champignoner groft.
3. Skær olivenerne i
kvarte.
4. Rør fisk,
champignon, oliven, dild og peber i æggemassen.
5. Dæk formen med
alufolie og bag terrinen midt i en 175 °C varm ovn ca 30 min.
6. Lad terrinen stå
og blive kold i formen.
7. Server den med en
blandet grøn salat og lyst landbrød.
Tips: Terrinen kan bages i mikroovnen. Dæk fadet
med et låg eller mikrofilm - endelig ikke alufolie! Tilbered ved 750W ca 10
min. Lad den stå nogle minutter så varmen fordeles.
Se alle de bedste opskrifter med Tun
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------