Æblernes friske
syrlighed passer fint til den milde hamburgerryg. Et smagfyldt låg af løg og
peberrod øverst, giver retten et ekstra pift.
Tid: 1 time, heraf
20 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
¼ stykke savoykål
eller ½ hoved hvidkål
2 dl grønsagsbouillon
af terning
500 g hamburgerryg uden ben
2 æbler
1 løg
2 spsk friskreven
peberrod
2 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Skær kålen i fine
strimler og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld grønsagsbouillonen
på.
2. Skær kødet i
centimetertykke skiver. Læg dem på kålen.
3. Tag kernehusene
ud af æblerne med en udstikker, og skær dem i tykke skiver.
4. Læg en skive æble
på hvert stykke kød.
5. Hak løget fint og
bland det med peberrod og ost.
Læg lidt af det på
hver skive æble.
6. Gratiner retten
midt i en 225 °C varm ovn i 20 min
7. Server med kogte
kartofler og en blandet salat.
Tips: I stedet for peberrod kan du bruge 3-4 spsk
fintklippet purløg eller persille.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------