Karry og banan giver
fin smag til det let røgede kød. En gæsteret som er både festlig og nem at
lave. Retter med hamburgerryg
hitter altid! Kan anbefales
Tid: 35 min, heraf
25 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
500 g hamburgerryg
uden ben
3 bananer
2 dl fløde
1 tsk karry
1 tsk friskpresset
citronsaft
1-2 dl reven ost
½ bdt. purløg
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i ½ cm
tykke skiver.
Læg dem taglagt i et
smurt ovnfast fad.
2. Skræl bananerne.
Del dem først på
langs og derefter midt over.
Fordel bananerne
over kødskiverne.
3. Bland fløde,
karry og citronsaft.
Hæld blandingen over
bananer og kød.
4. Drys den revne
ost over.
5. Gratiner i ovnen
ved 225 °C i 25 min.
6. Drys hakket
purløg over og server retten med ris -
som gerne må blandes
med grønsager.
Tips: Du kan også tilberede let brunede
svinekoteletter eller skiver af mørbrad efter denne opskrift.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------