Nem og lækker hverdagsret, bestående af få ingredienser: Kyllingebryst,
krydderurter og butterdej.
✅ Retten er et sikkert hit - Chicken
Wellington
Til 6 personer.
Tilberedningstid: ca ½ time. Bagetid: ½ time. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
6 kyllingebryster
(evt. frosne)
salt og peber
2 spsk hvedemel
50 g smør eller
margarine
1 spsk citronsaft
1 bdt persille
2 kviste salvie
eller 1 tsk tørret
2 kviste estragon
eller 1 tsk tørret
1 pk frossen
butterdej (425 g)
Til pensling:
1 æg
* Tilberedning
1. Optø butterdejen.
Vend kyllingebryster
i salt- og peberblandet mel.
Smelt fedtstoffet
gyldent på en pande og brun kyllingebrysterne nogle minutter på hver side.
Tag dem af panden og
lad dem blive kolde.
2. Udrul dejpladerne
lidt tyndere og læg et kyllingebryst på hvert stykke.
Dryp lidt citronsaft
på kødet.
3. Skyl
krydderurterne og hak dem fint.
Fordel dem på
kyllingebrysterne.
Fold dejen omkring.
Skær overflødig dej væk.
4. Pensl dejkanten
med sammenpisket æg og pres den sammen med en gaffel.
Læg pakkerne i en
lille bradepande og bag dem i en 200 °C varm ovn i ca ½ time.
Server dem sprøde og
varme.
Server dem som
forret eller frokostret med en tomatsalat og flutes til.