Pasta, hakket kød og
tomat. En nem og populær alt-i-et-ret under et lækkert ostelåg. Her er
en virkelig lækker ret med pasta, det er altid godt! Retten er nem og lækker
Tid: 40 min, heraf 20-25
min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
300 g pasta, fx
penne rigate
1 stykke rodselleri
(100 g)
1 løg
2 fed hvidløg
1 dl hakket persille
75 g røget skinke
2 spsk olie
400 g hakket oksekød
1 ds. hakkede
tomater (400 g)
1 dl fløde
½ tsk salvie
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
1-2 dl parmesanost
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
anvisningerne på pakken.
2. Skræl rodselleri,
løg og hvidløg.
Hak det hele sammen
med persillen i foodprocessoren.
3. Skær skinken i
tern.
4. Opvarm olien på
en pande.
Steg grønsagerne nogle min.
Tilsæt kød,
skinketern, tomater, fløde og krydderier.
Lad det hele simre
10 min.
5. Vend den godt
afdryppede pasta i.
6. Hæld det hele i
et smurt ovnfast fad.
Drys parmesanosten
over, gratiner ved 225 °C i 20-25 min.
7. Server med baguettes og en grøn salat.
Tips: Denne ret kan gratineres i portionsforme.
Gode at fryse ned og
bruge som frokostretter.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------