Denne dej med masser
af chokolade i passer specielt godt til jordbærrene. Og bare synet kan jo få
ethvert moderhjerte til at smelte 💖 Du
får succes med denne opskrift 🎵
Til 12 stykker. Tilberedning:
50 min.
# Ingredienser
150 g hvid
overtrækschokolade
150 g smør.
50 g pistacienødder
6 æg
80 g sukker
1 tsk appelsinskal
(økologisk)
150 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
200 g
jordbærsyltetøj
2 spsk appelsinsaft
400 g jordbær
30 g hvid
overtrækschokolade
* Tilberedning
1. 150 g hvid overtrækschokolade hakkes og smeltes
i varmt vandbad sammen med 150 g smør.
50 g pistacier
hakkes.
6 æg, 80 g sukker og
1 tsk appelsinskal røres cremet med elpiskeren i 8 minutter.
150 g mel og 1½ tsk
bagepulver blandes og vendes i chokoladesmørret sammen med pistacierne.
2. Dejen smøres ud på en plade (40x30 cm), som
forinden beklædes med bagepapir, og bages i 15 min i midten af den forvarmede
ovn ved 200 °C (varmluft 180 °C).
Kagen afkøles.
200 g jordbærsyltetøj
og 2 spsk appelsinsaft bringes i kog og gnides gennem en si.
400 g jordbær
skylles, gøres i stand og skæres i skiver.
3. Stik 12 hjerter (ca 8 cm lange) ud af dejen
tæt ved siden af hinanden.
Riv 30 g hvid
overtrækschokolade.
Hjerterne smøres med det siede syltetøj. og jordbærskiverne lægges tæt ovenpå.
Kanterne drysses med
chokoladeflagerne.
Pr. stk.: 6 g
protein. 16 g fedt. 31 g kulhydrater = 297 kcal (1244 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.