En mættende og lækker dessert
med ananas som kan spises som morgenmad, eller serveres som dessert med varm rom-rosinsauce ved siden af.
4 Personer
# Ingredienser
1 ananas
1 stang vanilje
150 g rørsukker
4 æg
1 dl rom
50 g rosiner
* Tilberedning
Skræl ananassen,
skær den i 1 cm tykke skiver og skær stokken ud.
Skrab marven ud af
vaniljestangen og bland den med 50 g rørsukker.
Kom dette på en
pande og lad sukkeret smelte uden at brune.
Steg ananasskiverne
i sukkeret, til de er svagt gyldne.
Læg dem i et ildfast
fad, pisk 4 æg sammen og hæld dem over.
Bag det i ovnen ved
175 °C i ca. 20 min.
Drys med 50 g
rørsukker og karamelliser under grillen i ovnen,
til toppen er
gyldenbrun.
Kog rom og rosiner
med 50 g rørsukker, til det er opløst, og stil til side.
Server
ananasdesserten varm med rom-rosinsaucen ved siden af.
Se alle de bedste opskrifter med Ananas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.