Er du til orientalsk mad? Prøv vores opskrift på hurtig
kinesisk gryde med bacon, hakket oksekød, kinakål, bønnespirer og soyasauce. Her
får du opskriften
Del som altid gerne vores opskrifter med dine venner.
Tilberedningstid: 20 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
25 g bacon eller røget flæsk
1 spsk olie
100 g hakket oksekød
½ lille løg
125 g kinakål
100 g bønnespirer
½ dl hvidvin
1½ spsk karry ketchup
¾ dl bouillon
½ spsk vineddike
salt og friskkværnet peber
lidt sukker
1 spsk soyasauce
purløg
* Tilberedning
Skær baconen i små terninger og rist dem på en pande, til
fedtet er smeltet fra.
Kom olie ved og brun det hakkede oksekød i det varme
fedtstof.
Hak løget fint og svits det.
Spæd med lidt vand og lad det simre under låg i 5 min. ved
jævn varme.
Tag låget af og lad det simre, til væden er næsten
fordampet.
Gør imens kinakålen i stand og skyl den.
Lad den dryppe godt af og skær den i fine strimler.
Kom kinakål og bønnespirer på panden til kødet og lad det
simre med et øjeblik.
Tilsæt hvidvin og lad det koge op.
Kom karryketchup, bouillon og vineddike i.
Bland ingredienserne godt, lad retten koge igennem.
Smag til med salt, peber, lidt sukker og soyasauce.
Server retten med fintklippet purløg.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.