Her får du en meget nem opskrift på hårdkogt æg i brøndkarse. Perfekt til morgenmad, let forret eller menuen til din påskefrokost.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min.
# Ingredienser
2-3 bdt brøndkarse
3 hårdkogte æg (kogt
i 9 min)
5-6 spsk olie
2 spsk vineddike
salt, peber
* Fremgangsmåde
1. Skyl brøndkarsen
hvis det er nødvendigt, og lad den dryppe godt af.
Pil æggene og hak 2
af dem groft.
Bland karse og de
hakkede æg.
2. Rør en marinade
af olie og eddike, krydr med salt og peber og hæld den over.
Garner med det
sidste æg skåret i skiver.
Variation:
Brøndkarsen kan
erstattes af en blanding af almindelig karse og fintsnittet icebergsalat.
Husk at alm. karse
og brøndkarse smager meget forskelligt.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Brøndkarse
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------