En let opskrift på en lækker krabbesalat. Det bliver et skønt indslag til frokostbordet. Påskefrokost, pinsefrokost, julefrokost eller blot en god forret...
Til 4 personer. Tilberedningstid:
30 min.
# Ingredienser
1 dåse krabbe
naturel (ca. 185 g)
1 avocado
1 citron
100 g champignon
½-1 dl fine ærter
salt, peber
1 bæger cremefraiche
(175 ml)
citronsaft
salt, cayennepeber
dild og/eller persille
* Fremgangsmåde
1. Lad krabbekødet
dryppe godt af og del det i mindre stykker.
Fjern »flipstivere«.
Skræl avocadoen,
fjern stenen og skær kødet i terninger.
Dryp med citronsaft.
Rens champignonerne
og skær dem i skiver.
2. Fordel det meste
af krabbekødet, avocado og champignoner i 4 portionsglas.
3. Rør cremefraiche
med lidt citronsaft og smag til med salt og lidt cayennepeber.
Tilsæt fintklippet
dild og persille.
Fordel dressingen
over salaten og pynt med det resterende krabbekød samt ærter.
Se alle de bedste opskrifter med Krabbe
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------